translation tool
|
Tilberedning:
fres løk og karri i olje, 3-4 minutter. ha i oppskåret paprika, og
stek i ca 2 minutter.
legges over i skål. skjær svinefileter i stykker,
1-2 cm og stek dem. legges over i skål.
ha buljong, kokosmelk, salt og pepper i gryten og kok opp. la
småkoke ca 20 minutter
eller til sausen tykner. ha i løken og paprika. varmes.
ha i ananas og erter. til slutt svinefilet.
ha ferdigkokt ris i serveringsfat og hell over fra gryten.
sausen kan evt. jevnes med maizena.
takk til
monique på lykling |
|
Ingredienser i oppskrift
1 svinefilet ca.600 gr
5-6 sjalottløk
1 rød paprika
2-3 ringer ananas
2 dl frosne erter
1 boks kokosmelk
|
2,5 dl hønsebuljong
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1 ss sterk karri
olje til steking
|
|