god mat og drikke -
spise  velsmakende tapas
sammen med gode venner
god og mett

     
 

her velger du din oppskrift
og ser hvordan tapas blir
tilberedt - på video

         

 

  startside  vis filmskriv ut

 

oppskrift tapas -  4 personer


Tilberedning:

1:  bløtlegg grillpinner ca 30 minutter. rull dadlene inn i ferdigskåret bacon, og sett dem på grillpinner.
ha dem under grillen til bacon er sprøtt. snu ofte

2:  smør krydderost på hvetetortillas, og dekk med tynnskåret røkelaks.  riv litt fersk ingefær og ha over. (kan sløyfes)   rull sammen og del i passe biter.
stikk i pinne for å holde det hele.

3:  klin tortillas med rømme, legg på spekeskinke, tørka tomater og ruccolasalat. eventuelt noen dråper balsamicoeddik.  rull sammen og skjær i passe biter. stikk i pinner for å holde sammen.

4:  små skiver (f.eks pariserloff) pensles med olivenolje og grilles til de er fint brune.  snu.  smør på tomatpesto, legg over skinke.
basilikumblad til pynt.
 

 

Ingredienser i oppskrift

1   dadler m/bacon

2   tortillas m/ krydderost og røkelaks

3  tortillas m /rømme og     spekeskinke

4  toast m/ pesto og skinke