god mat og drikke -
spise  velsmakende quicher
sammen med gode venner
god og mett

     
 

her velger du din oppskrift
og ser hvordan quicher blir
tilberedt - på video

         

 

  startside  vis filmskriv ut

 

oppskrift quicher med krabbe 18 stk.


Tilberedning:

kjevle ut butterdeigen og stikk ut 18 sirkler,
ca. 8-9 cm.
pensle paiformene og legg paisirklene i formene.

pisk eggene, tilsett kokosmelk, limesaft og skall, krabbe og gressløk.
smak til med salt og pepper.
fyll i paiformene, ca. 1 ss i hver.

stekes ved 200 grader i ca. 20 minutter. eller til quichene er gyldne.

serveres varme.
 

 

Ingredienser i oppskrift

2-3 plater butterdeig
2 egg
2 dl kokosmelk
finrevet skall av 1 lime
2 ts limesaft
200 gr ferskt krabbekjøtt, evt. hermetisk
1 ss hakket frisk gressløk