|
Tilberedning:
pisk eggehviter og sukker stivt. knus kjeks
og peanøtter og bland i.
kle langpannen med bakepapir og ha i røra. stekes til gylden farge,
ca 15-20 minutter ved 175 grader.
avkjøles. lag sjokoladekrem ved å røre alt sammen i gryte ved
svak varme. smøres forsiktig
over kakebunnen. del bunnen i to og legg en del på kakefat, og
ha over halvparten av pisket krem
som er iblandet hakket M. den andre kakedelen legges oppå og
resten av kremen has på toppen.
pynt med nonstop
takk til marit på vatne. |
|
Ingredienser i oppskrift
peanøttkake
4 eggehviter
3 dl sukker
2,5 dl peanøtter
20 stk salte kjeks
|
sjokoladekrem:
4 eggeplommer
2 dl sukker
60 gr smør
2 pl lys kokesjokolade
krem:
5 dl fløte
1 pose M og nonstop
|
|