|
Tilberedning:
paideig:
sikt hvetemel og smuldre margarin oppi.
bland eggeplomme, ost og vann.
kna sammen. ha deigen på fjøla og elt sammen til glatt deig.
pakk i plast
og legg i kjøleskapet, ca 20 minutter. kjevle ut, og
legg i smurt paiform.
dekk med bakepapir og f.eks. riskorn og stek i 10 minutter ved
210 grader.
ta bort papir og fyll, og stek ytterligere 7 minutter. -- avkjøl.
fyll:
slå sammen egg og fløte/melk. ha i osten.
kylling og grønnsakbiter fordeles i paiskallet. hell i røren.
stekes ved 180 grader i ca 30 - 35 minutter
serveres med salat. |
|
Ingredienser i oppskrift:
pai med kylling
paideig:
2,5 dl hvetemel
60 gr margarin
1 eggeplomme
1,5 dl revet cheddarost
2 ss iskaldt vann
|
fyll:
400 gr stekte kyllingbiter
1 vårløk
1 paprika
1 stilk stangselleri
2 egg
1 1/2 dl fløte
1 1/4 dl melk
0,5 dl revet cheddarost
|
|