pai med kylling

god mat og drikke -
spise pai med kylling
sammen med gode venner
god og mett

   
 

her velger du din oppskrift
og ser hvordan pai
blir tilberedt - på video

     

 

  startside  vis filmskriv ut

 

oppskrift pai med kylling 3 pers.

pai med kylling

 

Tilberedning:

paideig:
sikt hvetemel og smuldre margarin oppi.        bland eggeplomme, ost og vann.
kna sammen.  ha deigen på fjøla og elt sammen til glatt deig.  pakk i plast
og legg i kjøleskapet, ca 20 minutter. kjevle ut,   og legg i smurt paiform.
dekk med bakepapir og f.eks. riskorn og stek i  10 minutter ved 210 grader.
ta bort papir og fyll, og stek ytterligere 7 minutter. -- avkjøl.
fyll:
slå sammen egg og fløte/melk.  ha i osten.
kylling og grønnsakbiter fordeles i paiskallet. hell i røren.  stekes ved 180 grader i ca 30 - 35 minutter
serveres med salat.

 

Ingredienser i oppskrift:
pai med kylling

paideig:

2,5 dl hvetemel
60 gr margarin
1 eggeplomme
1,5 dl revet cheddarost
2 ss iskaldt vann


fyll:

400 gr stekte kyllingbiter
1 vårløk
1 paprika
1 stilk stangselleri
2 egg
1 1/2 dl fløte
1 1/4 dl melk
0,5 dl revet cheddarost