|
hakk løk og hvitløk som stekes sammen med kjøttdeig. ha i tomater, tomatpurè og
krydder. trekkes på svak varme mens sausen lages.
smelt margarin i en gryte og ha i hvetemel.
spe med melk, litt om gangen til sausen har passe tykkelse. ha i pepper, salt,
revet muskatnøtt og permasanost.
smør en ildfast form og ha i kjøttsaus, lasagneplater (pasta), og saus. avslutt med saus
og ha revet ost på toppen
stekes 25-35 minutter, 220 grader.
serveres med frisk salat og brød
|
|
Ingredienser i oppskrift:
lasagne:
300 gr lasagneplater (pasta)
400 gr kjøttdeig
1 stk løk
1 st hvitløksfedd
1 bx hermetiske tomater
2 ss tomatpurè
2 ts basilikum
1 ts oregano
|
1 ts salt
1 ts pepper
150 gr revet ost
sauce bèchamel - hvit saus:
1 ss margarin
2 ss hvetemel
5 dl melk
1/4 ts salt
1 kryddermål hvit pepper
1 kryddermål revet muskatnøtt
2 ss permasanost |
|