god mat og drikke -
spise en velsmakende middag
sammen med gode venner
god og mett

   
 

her velger du din oppskrift
og ser hvordan retten blir
tilberedt - på video

       

 

  startside  vis filmskriv ut

 

pølselapskaus til middag 5-6 personer

 

Tilberedning av middag:

skrell og skjær i biter alle grønnsakene. ha dem i gryten som fylles halvt med vann. kok opp og ha i krydder. demp varmen og kok grønnsakene til de er gjennomkokt. slå av vannet.
stamp grønnsakene litt. ha i margarin så hvetemel. rør om og ha i fløte. ha i purre-ringer og oppskårne pølser.

varm opp og smak til med salt og pepper.

en middag som smaker fortreffelig servert med flatbrød og tyttebærsyltetøy

 

 

Ingredienser i oppskrift

8 poteter
6 pølser
1 kålrot
8-10 gulrøtter
1 løk
¼ sellerirot
1 liten purre
1 ½ ss salt



 

1 ts paprika
½ ts pepper
½ ts cayennepepper
½ ts dill
2 ss margarin/smør
2 ss hvetemel
1½ - 2 dl matfløte