god mat og drikke -
spise et velsmakende måltid
sammen med gode venner
god og mett

     
 

her velger du din oppskrift
og ser hvordan retten blir
tilberedt - på video

         

 

  startsidevis filmskriv ut

 

oppskrift lammefrikassé for 4 personer

 

Tilberedning:

legg kjøttet i en stor gryte og dekk med vann. ha i salt og pepper. kok opp og skum av. la kjøttet trekke i ca. 1 time.

skjær gulrøtter og neper i biter. kokes sammen med kjøttet i ca. 20 minutter til.

total koketid ca. 1 time og 20 minutter

lag jevning av 2 ss hvetemel og 1 dl vann.
ristes/røres til klumpfri jevning, for så å røres inn i kjøttkraften. krydre med salt og pepper om nødvendig. finklipp persille og ha i rett før servering

serveres med kokte poteter.

 

Ingredienser i oppskrift:

1,5 kg lam forpart
4-5 stk gulrøtter
1 bunt neper
1 bunt persille
salt og pepper
vann



jevning:

3 ss hvetemel
1 dl vann