|
Tilberedning:
løk og sopp skjæres i biter. kalkunfileten skjæres i strimler.
løk og sopp brunes. deretter brunes kalkunbitene.
bland så dette i gryta.
ha i sennep, paprika, worchestershiresaus, tomatpure,sukker, rømme,
fløte og kalkunbuljong utrørt i varmt vann. paprika skjæres
i biter og has i rett før servering. smak til med salt og pepper.
dryss over hakket persille.
serveres med ris og grønne erter.
|
|
Ingredienser i oppskrift
750 gr kalkunkjøtt
200 gr sopp
1-8 sjalottløk
1/2 ts sennep
1/2 ts paprika
1 ts worcestershiresaus
4 ss tomatpure
|
1/2 ts sukker
2 dl rømme
1 dl matfløte
1/2 rød, gul og grønn paprika
1 terning kalkunbuljong
1/2 l vann
persille
|
|