god mat og drikke -
spise et velsmakende måltid
sammen med gode venner
god og mett

     
 

her velger du din oppskrift
og ser hvordan kalkun blir
tilberedt - på video

         

 

  startside  vis filmskriv ut

 

oppskrift kalkun i gryte med ris

 

Tilberedning:

løk og sopp skjæres i biter. kalkunfileten skjæres i strimler. løk og sopp brunes. deretter brunes kalkunbitene.
bland så dette i gryta. ha i sennep, paprika, worchestershiresaus, tomatpure,sukker, rømme, fløte og kalkunbuljong utrørt i varmt vann. paprika skjæres i biter og has i rett før servering. smak til med salt og pepper. dryss over hakket persille.

serveres med ris og grønne erter.

 

 

Ingredienser i oppskrift

750 gr kalkunkjøtt
200 gr sopp
1-8 sjalottløk
1/2 ts sennep
1/2 ts paprika
1 ts worcestershiresaus
4 ss tomatpure

 



 

1/2 ts sukker
2 dl rømme
1 dl matfløte
1/2 rød, gul og grønn paprika
1 terning kalkunbuljong
1/2 l vann
persille