god mat og drikke -
spise et velsmakende måltid
sammen med gode venner
god og mett

     
 

her velger du din oppskrift
og ser hvordan retten blir
tilberedt - på video

         

 

  startsidevis filmskriv ut

 

oppskrift finnbiff for 4 personer

 

Tilberedning:

rens og hakk løk. løk og sopp brunes i margarin.

ha i halvtint reinskav og la det steke med sopp/løkblandingen. 1-2 dl vann has i for så å la blandingen trekke noen minutter.

lag jevning av 2 ss hvetemel og 1 dl vann. røres i gryta.

rømme, knuste einerbær, brunost og tyttebærsyltetøy røres i. krydre med salt og pepper.

trekkes i 5 minutter.

serveres med kokte poteter og grønnsaker

 

Ingredienser i oppskrift

500 gr reinskarv, frosset
1 stk stor løk
150 gr sopp
2-3 skiver brunost
5-6 stk tørket einerbær
1 ss tyttebærsyltetøy
2 ss margarin
3 dl rømme
1-2 dl vann



jevning:

3 ss hvetemel
1 dl vann