god mat og drikke -
spise et velsmakende måltid
sammen med gode venner
god og mett

     
 

her velger du din oppskrift
og ser hvordan retten blir
tilberedt - på video

         

 

  startside  vis filmskriv ut

 

oppskrift biff stroganoff for 4 personer

 

Tilberedning:

løk og hvitløk skrelles, hakkes og stekes myk og blank. tas deretter ut av gryten.

kjøttet skjæres i terninger og brunes hurtig ved sterk varme, litt om gangen. kok ut gryten med litt vann mellom hver bruning.

ha kjøttet, med kraften fra utkoket, tilbake i gryten. demp varmen.

ha oppi løk, hvetemel, tomatpuré og rømme. smak til med salt og pepper. la gryten trekke i ca. 4 min på svak varme.

serveres med ris eller kokte poteter. gjerne med brød og frisk salat.

 

Ingredienser i oppskrift:

500 gr ytrefilet
1 stk stor løk
3 ss margarin
1 ts salt
2 stk hvitløksfedd
 



1 krm pepper
1 ss hvetemel
2-3 ss tomatpuré
3 dl rømme