god mat og drikke -
spise svinefilet monique
sammen med gode venner
god og mett

     

 

her velger du din oppskrift og ser hvordan svinefilet blir
tilberedt - på video

      recipe   

 

  startside  vis filmskriv ut

 

oppskrift svinefilet monique

translation tool

 

Tilberedning:


fres løk og karri i olje, 3-4 minutter. ha i oppskåret paprika, og stek i ca 2 minutter.
legges over i skål. skjær svinefileter i stykker,
1-2 cm og stek dem.  legges over i skål.
ha buljong, kokosmelk, salt og pepper i gryten og kok opp.  la småkoke ca 20 minutter
eller til sausen tykner.  ha i løken og paprika. varmes.  ha i ananas og erter. til slutt svinefilet.
ha ferdigkokt ris i serveringsfat og hell over fra gryten.
sausen kan evt. jevnes med maizena.

takk til monique på lykling

 

Ingredienser i oppskrift

1 svinefilet ca.600 gr
5-6 sjalottløk
1 rød paprika
2-3 ringer ananas
2 dl frosne erter
1 boks kokosmelk



2,5 dl hønsebuljong
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1 ss sterk karri
olje til steking