oksefilet

god mat og drikke -
spise innbakt oksefilet
sammen med gode venner
god og mett

   
 

her velger du din oppskrift
og ser hvordan oksefilet
blir tilberedt - på video

     

 

  startside  vis filmskriv ut

 

oppskrift innbakt oksefilet 4 pers.

oksefilet

 

Tilberedning:

skjær opp løk, hvitløk og sopp i biter.  stek løk
2-3 minutter før soppen has i, og stekes med i
ca 5 minutter.

brun kjøttet på alle sidene.  krydre med salt og pepper.  kjevle ut butterdeig til en stor leiv, og legg den i en ildfast form.

ha oppi halvparten av sopp/løkblandingen og legg kjøttet over.  så resten av sopp/løk.

pakk inn det hele i butterdeig.  "lim" deigen med sammenpisket egg. pensle på toppen.

stekes i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter. server med poteter og grønnsaker.

 

Ingredienser i oppskrift:
innbakt oksefilet


500 gr oksefilet
250 gr fersk sopp
1 løk
2 fedd hvitløk
margarin til steking
3-4 plater butterdeig
1 egg






pasta
brokkoli
paprika