god mat og drikke -
spise  minipai med sopp
sammen med gode venner
god og mett

     
 

her velger du din oppskrift
og ser hvordan minipai
blir tilberedt - på video

         

 

  startside  vis filmskriv ut

 

oppskrift minipai med sopp  -  ca. 24 stk


Tilberedning:


kjevle ut butterdeig, og stkk ut sirkler 8-10 cm. pensle paiformene og legg deigsirklene i formene.

fordel osten i paibunnene. dekk til og settes kjølig, mens fyllet lages. stek løk og sopp.
pisk sammen egg, fløte og muskat. smak til med pepper.
fordel sopp og løk i paibunnene.
ha i eggeblandingen.
stekes i forvarmet ovn, 190 grader, ca 20 minutter. eller til de er stivnet og gyldenbrune.

pynt med gressløk.

 

Ingredienser i oppskrift



3 plater butterdeig
60 gr revet sveitserost
30 gr smør
200 gr skogssopp
1 liten løk, finhakket
1 egg
1,75 dl fløte
1/2 ts muskatnøtt