god mat og drikke -
spise  gode kjøttboller
sammen med gode venner
god og mett

     
 

her velger du din oppskrift
og ser hvordan kjøttboller
blir tilberedt - på video

         

 

  startside  vis filmskriv ut

 

oppskrift italienske kjøttboller -  ca. 25 stk


Tilberedning kjøttboller:


bland kjøttdeig, løk, hvitløk, loffsmuler, oliven, oregano og persille og smak til med salt og pepper.

bland godt. form blandingen til små boller, som stekes til de er jevnt brune og gjennomstekte.


dressing:

bland sammen alle ingrediensene.  settes kaldt

 

Ingredienser i oppskrift

kjøttboller:

250 g mager kjøttdeig
1 liten løk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
40 g ferske loffsmuler
40 g steinfrie oliven, hakkede
1 ts tørket oregano
olje, til steking




dressing:

1,25 dl rømme
2 ss mat-yoghurt
2 ss hakket gressløk
1 ss hakket, frisk timian
1 fedd hvitløk, hakket
1 ts søt chilisaus